Telefon: +36 70 947 4119      e-mail: info@csokiss.hu

Cégeknek

KÜLÖNLEGESSÉGEK

Tisztelje meg partnereit, kollégáit egy személyre szabott, különleges kézműves csokoládéval vagy bonbon-összeállítással!

Mondja el nekünk elképzelését, akár az összeállításra, akár a csomagolásra, akár a céges arculatra vonatkozóan, és mi valóra váltjuk azt.
Termékeink minősége mind látványban, mind ízében sugallja azt a hálát és köszönetet, amellyel méltó módon fejezheti ki partnerei, kollégái, barátai számára munkájuk, odafigyelésük, kedvességük vagy kitartásuk eredményét.

NŐNAPI MEGLEPETÉS

Minden nő szereti különlegesnek érezni magát, amit mi sem fejezhetne ki jobban, mint egy válogatás a legfinomabb és szemet gyönyörködtető csokoládékból! Ez a nap róluk szól, lepje meg kolléganőit minőségi termékeinkkel!

SZÁLLODAI VIP BEKÉSZÍTÉS

Legfontosabb vendégei számára válasszon exkluzív, kézműves csokoládé-kreációink közül, hogy ők is érezzék, mennyire értékesek az Ön számára! Egy kedves gesztus, mely elősegítheti a sikeres üzleti kapcsolatokat!

KARÁCSONY

Az év vége mindenki számára az ajándékozás és a köszönet időszaka. Tegyen így Ön is! Lepje meg partnerét exkluzív csokoládéval, hogy tudja, fontos az Ön számára!

DOLGOZÓI JUTALOM

A jó munkaerő igazi kincs. Mutassa meg kollégájának, mennyire értékeli munkáját! Fejezze ki elismerését és bizalmát egy díszdobozos, minőségi csokoládé válogatással!

Cégeknek

AJÁNLATKÉRÉS

Ha kérdése van, vagy szeretne többet
megtudni, írjon nekünk egy üzenetet!

Adatvédelem