Telefon: +36 70 947 4119      e-mail: info@csokiss.hu

Csokoládé

TERMÉKEINK

Kézműves termékeinkhez magyar alapanyagok mellett számos, nemzetközi piacon szereplő különlegességet is használunk.

Az általunk készített kézműves csokoládé termékek és bonbonok a legkiválóbb, kézzel válogatott kakaóbabokból készülnek. Az állandó, prémium minőségre pedig a világhírű belga, francia, columbiai cégek alapanyagai jelentik a garanciát. Természetes összetevőkből álló termékeink nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert és mesterséges adalékokat.

Bonbonok

DÍJNYERTES BONBONOK

Díjnyertes bonbonjaink nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem páratlan ízvilágúak is. Szemezgessen csodás termékeink közül!

Díszdobozos bonbonok

Töltse meg elegáns bőrhatású karton dobozunkat kedvenc bonbonjaival, vagy bízza ránk, és mi meglepjük Önt válogatásunkkal!

Táblás csokoládék

Gyümölcsös – magvas – fűszeres csokoládék

Különleges gyümölcsökkel, magvakkal és fűszerekkel ízesített, magas minőségű csokoládéink minden alkalom és hétköznap részei lehetnek. Exkluzív, ablakos csomagolásban.

Feliratos csokoládék alkalmakra

Mondja el csokoládéval! Alkalmakra szóló, kézzel írt üzenetünk segít szavak helyett elmondani, amit leginkább szeretne. Exkluzív, ablakos csomagolásban.

Choco D’oro

Choco D’oro csokoládé sorozatunk mind ajándékként, mind hétköznapi fogyasztásra kiváló. Nézze meg ízválasztékunkat!

Különlegességek

Csokoládé termékeink

Különleges csokoládé termékeink a legkülönböző ízekben, formákban és textúrákban varázsolják el Önt és megajándékozottját. Merüljön el krémeink, nyalókáink, és egyéb csokoládé desszertjeink között! Termékeink között minden ünnepre talál különleges csokoládét.

Egyéb termékek

Szálas Teák

Indítsa a napját egy jó forró-, vagy egy hűsítő jeges teával, hogy kiegyensúlyozott legyen egész nap.
A minőségi teafogyasztás bizonyított jótékony hatásai közé sorolható a szív- és érrendszerre gyakorolt varázsereje. Ha Önnek is fontos egészsége, keresse meg kedvenc prémium minőségű fekete-, zöld-, vörös-, fehér-, vagy gyümölcs teáját!

Teázás eszközei

Szánjon magára néhány meghitt percet mindennap, és adja meg a módját a teázás pillanatának!
Itt megtalálja a legszebb, leghasznosabb, legpraktikusabb kiegészítőket, amire szüksége lehet.